Volangjakten!

I morse när jag hade gjort mina sedvanliga nakenmoves ( bara att klicka på länken om ni blir nyfikna på vad tusan nakenmoves är för någonting ) i badrummet rotade jag åter igen fram vår gamla brunoranga 70-talsvåg. För er som inte vet så har jag sedan en tid tillbaka ilsket jagat volanger. Jag hade helt enkelt gått och blivit en tjockis. Nu kanske en och annan protesterar och tycker att jag är en fåntratt. Jag har väl inte varit tjock? Skärp mig liksom!

Nää, det kanske jag inte har om man med tjock menar överviktig på riktigt och beroende på vem man jämför med osv. Fast oavsett hur smal jag varit så har jag varit tjock för att vara mig. Jag kan bara jämföra mig själv med just mig själv och skam den som ger sig. I morse stod vågen på 59 friska kg så det var ytterligare ett kilo ner sen sist, wohoo! Bara 2 kilo kvar till min vanliga vikt på 57 kg. Det är den vikt jag haft i säkert 12 år innan jag för 4 år sen ( de berömda 40-årsvolangerna började smyga sig på nästan på dan när jag fyllde år ) så sakteliga började öka för att sedan för 2 år sedan plötsligt dra iväg rejält.

Nu sticker vi visserligen snart på semester i 3 veckor så jag räknar med en lätt uppgång igen men det tar jag igen när vi kommer hem. Det ska ju inte bli direkt tråkigt att sticka till Sälen och Panama och på semester ska man unna sig ändå 🙂

Nu är det dags att dra till kneget för några timmars slit innan jag ska hem och brassa krubb till min kära vän Carro som kommer på middag ikväll.

Trevlig fredag kära vänner, familj, bekanta, kollegor och annat löst folk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s