Matbloggerskan från Bagis….

Då var matbloggerskan från Bagis i gång igen 🙂

I dag gjorde jag hittepå eller kanske borde jag kalla den för mantagervadmanhavergryta till middag. Gryta är ta mig tusan världens bästa krubb. I princip kan man faktiskt slänga i lite vad som helst som man råkar ha hemma i skåpen.

I kylen hittade jag en lök, en morot, några gulbetor, lime, grönsaksbuljong och en röd chili. I frysen hittade jag harico verts, quorn, broccoli och spenat. I skafferiet hittade jag kokosmjölk och vitlök. Kompletterade med några champinjoner och ett blomkålshuvud. Av blomkålen blev det ris, blomkålsris och grytan fick puttra ihop sig med lite salt, peppar, gurkmeja, spiskummin, paprikakrydda och lite annat jox. Toppade med cashewnötter och voila så var middagen serverad.

Såg lite ut som om det redan varit nere i magen och vänt men smakade ljuvligt. Supergott och det tyckte vi båda två.

Så nu är vi mätta och nöjda. Matkoman hägrar så nu blir det soffläge och ett avsnitt av Outlander. Helt såld på den. Så underbar serie.

God kväll!

20180204_190542.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s