Jag sade ju att jag vägrade köpa nya shorts och skam den som ger sig!

Packa upp och packa ner! Ja, det är just precis vad jag pysslar med just nu och vet ni vad?  Provade just de förhatliga jeansshortsen i storlek small som jag svurit över allt sedan Floridaresan för snart två år sedan när jag sist jag kom i dem. Nu kan jag plötsligt både få på mig dem, knäppa alla knappar och sitta helt bekvämt utan att få 5 dubbla volanger som hänger över kanten, tjohooo, wihooo, wohooo för det.

Så nu får mina gamla godingar som säkert har minst 10 år på nacken snällt hänga med mig och min man till Panama. Det finns förstås en stor risk att jag åter igen svär och inte kommer i dem efter Panama men den dagen den sorgen. Då blir det nya tag. Nu ska här njutas.

Men skrev jag just min man? Ja, tänk för att jag gjorde det. Vi gick visst och gifte oss där uppe i paradiset. Så resan till Panama blir vår bröllopsresa men mer om det en annan dag. Fast det är klart! En liten sneak peak borde jag förstås ge er så jag ska försöka packa klart i ilfart så får vi se vad jag hinner med.

På återhörande go vänner!

2018-02-13 16.29.03.jpg

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s