Sneak peak…..

Jag lovade er visst lite hastigt och lustigt en sneak peak från vår stora dag! Ja men det är väl klart som korvspad att ni ska få det. I skrivande stund har vi bara några stycken bilder som vår fotograf skickat oss lite i förtid. Resten kommer så småningom men jag har i alla fall min fejkblonderade skalle fylld av ljuva minnen. Jag har dock lite ont om tid då vi har fullt upp med fix inför resan just nu men lite kort så kan jag berätta att dagen var magisk. Helt amazing! Ja, hela helgen har förresten varit underbar.

Vår stora dag som alltså var i lördags den 10 februari 2018 bjöd bland annat på:

 • traditionsenlig morgongåva av min blivande man. Ett vackert halsband signerat Efva Attling. Kalasfint!
 • ett glas tvättäkta champagne till frukost ( aldrig förr har jag druckit champagne så tidigt som runt halvåttasnåret men det glaset satt banne mig finfint )
 • lite sminkhjälp av en namne fast med fel stavning. Katarina och det var så skönt att slippa spackla mig själv. Lite lyx kan man väl få unna sig när man ska gifta sig i långkallingar. Jag nöjde mig med att locka håret själv. Lockarna var visserligen som bortblåsta lagom till själva vigseln men det var fint så länge det varade 🙂
 • Massor av fotande. Oj vad vi log, kastade snö och pussades lite här och var i snön. Det ska bli så roligt att få se resten av bilderna. Får väl hoppas att det finns åtminstone några fler som går att använda. Så att man inte ser ut som en mupp på resten.
 • En kall men galet härlig tur med hundspann i ca 45 min till stugan mitt ute på fjället där vi skulle vigas.
 • Bröllopslunch i form av vegetarisk vildmarksjambalaya som avnjöts ihop med ett glas vanlig hederlig lingondricka. Kittlade dödskönt i kistan efter att vi sagt ja till varandra och trixat på varandra ringarna. Stackars min älskade man som fått en så tjockfingrad hustru. Det var allt lite knivigt för honom att få på den vackra ringen på mitt tjockakorvfinger”, haha 😀

Sen blev det hundspannsfärd som man och hustru tillbaka ner till byn igen. Vi checkade in på Olarsgården där vi fick en helt fantastisk kväll och natt. Middagen bestod av en vegansk trerätters bröllopsmiddag som var helt ljuvlig ( massa rödbetor, falska ägg, blomkål, nötter och annat) och ja. Så klart att det blev ligga av också. Precis som sig bör på en bröllopsnatt 🙂 Vi passade dessutom på att stanna två nätter och hann förlusta oss lite extra både i bingen och med annat. Som till exempel en nätt liten 11-rätters meny på restaurang Appetito dagen efter.

Jag skulle kunna skriva spaltmeter och lägga upp minst en miljon foton. Nu har jag visserligen bara en handfull från själva bröllopet men vi fotade ju en hel del själva under helgen också men jag tror jag nöjer mig nu. Klockan är snart midnatt och herr och fru Jonsborg behöver nog få lite skönhetssömn innan klockan ringer runt 3-snåret i natt.

Panama here we come!

Stort tack främst till Peakpoint Hundspann och fotograf Andreas Timfält men också till Olarsgården för en magisk bröllopsdag och natt. Restaurang Appetito kan förresten också få sig en liten dos beröm. Vår ”dagenefterbröllopsmiddag” gick knappast av för hackor den heller.

_DSC5007

_DSC5218

_DSC4810

_DSC4669

_DSC5259

_DSC5350

_DSC5353

_DSC5416

_DSC5526

Av bröllopskyssen såg man dock inte mycket med de där stora mössorna i vägen men jag kan berätta att den var bra. En riktig höjdare om fru Jonsborg får säga det själv och det får hon så klart 🙂

_DSC5366

.Passar också på att bjuppa på några små bilder från kvällen. Tyvärr hade fotografen begett sig av hem till Mora och vi fick nöja oss med våra egna inte fullt så snygga mobilbilder men ändå.

Vårt rum var ett fiffigt tvåvåningsrum med en dubbelsäng på varje våning. Så på bröllopsnatten tog vi sängen där nere och natten efter provad vi den där uppe. Ombyte förnöjer…..

God natt!

4 reaktioner på ”Sneak peak…..

 1. Så fina ni var på bröllopet. Så annorlunda med skiddress som bröllopskläder, men jättesnyggt faktiskt. Det lät som ett riktigt sagobröllop. Riktigt romantiskt. Jag är inte heller för jättestora bröllop med hela tjocka släkten.
  Jaså, så ni ska heta Jonsborg bägge två nu!

  Ha det så jättebra på er nu och ha en underbar bröllopsresa.
  Kram!

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s