Miss Clarity?

Ni vet jag och shopping! Det är ingen bra kombination. Jag avskyr att gå i butiker och att nätshoppa är inte helt lätt men jag gör det ändå. Oftast klänningar men oftast får de små trasorna följa med vändande post tillbaka dit de kom i från. Fast ibland blir det bingo. Plötsligt händer det och jag har klickat hem en ny favorit.

Förra veckan klickade jag hem en klänning från Miss Clarity. Min första trots att jag velat bli ägare till just en tvättäkta Miss Clarity ända sedan starten av märket. Jag gillar Clara och jag surfar ofta in på hennes blogg, Underbara Clara och spanar runt. Jag älskar hennes och kollegan Anna-Karins idéer och tankar om tyger, hållbarhet, miljötänk, funktion och passform osv. Det är bara det att jag inte är något vidare fan av varken ”wrap/omlottklänningar” eller klänningar som är lite längre med vida ärmar vilket är lite av Miss Claritys signum.

Den där klänningslängden som slutar vid eller strax under knät är helt enkelt inte min kopp te. Jag trivs inte i den längden och tycker oftast inte att jag passar i den heller. Det finns visserligen undantag. Jag har två lite längre klänningar som funkar men oftast ser jag ut som en fånig liten rund mupp i den längden. Nä, jag gillar korta eller megalånga kjolar/klänningar bäst. Inget jäkla mellanting liksom.

Nu har dock Miss Clarity kommit med en något kortare klänningsmodell i sin nya vårkollektion. Den har visserligen vida armar och är kanske något för lång men ändå inte jättelång och det är ingen wrap eller omlottklänning. Klart som korvspad att jag var tvungen att klicka hem en. Habegäret i mig bara skrek, köp, köp, köp och så blev det. Märkligt nog blev det en i grönt vilket är en färg som jag i princip aldrig köper.

Så nu ligger påsen här på köksbordet och jag vågar knappt öppna den. Så läskigt för jag vill så gärna att den ska passa. Jag vill ha en ny klänning. Jag vill gilla den och jag vill för bövelen ha en Miss Clarity i min garderob. Så det så!!!

Hiss eller diss? Hujedamej så spännande men jag lovar att återkomma i ämnet! Ska bara våga öppna den satans lilla påsen och trä klänningen över min fejkblonderade skalle först.

Håll tummarna!

20180410_195610.jpg

2 reaktioner på ”Miss Clarity?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s