Snart så…

Förberedelserna här i Bagis pågår för fullt.

Spellistan och biljetterna till både rocken och campingen är utskrivna. Ja, jag skiter högaktningsfullt i att allt finns i appen och skriver ut i pappersform. Helt old school bara så där. Det kan ju hända att mobilen stendör eller bara har dåligt batteri. Jag har erfarenhet av båda då min mobil just gjorde det. Stendog när vi var på Kuba och förlustade oss för två år sedan. Eftersom vi dessutom under rocken lever ett något mera begränsat elliv så är de bara bra att slippa bläddra i mobilen varje gång jag ska kolla när och var ett visst band lirar. Sparsamhet vänner och batteri behöver jag ju för att kunna föreviga allt.

Ny powerbank då den gamla var kass är inhandlad. Passade också på att uppgradera oss lite på högtalarfronten och köpte oss en större lite bättre portabel högtalare än den vi nu har. Jag har också köpt mig ett sd-kort till mobilen så att jag kan fota och filma precis så mycket som jag har lust till utan att behöva bry mig om minnet som ständigt är på väg att bli fullt i en amatörpaparazzis mobil.

Våtservetter, engångstallrikar och bestick är inhandlade liksom årets upplaga av Sweden Rocks rom. Viktiga grejer. Särskilt den sistnämnda.

I går var vi hos sonen och checkade av allt med husvagnen. Att gasolen funkar, fyllde på vatten mm och fick koll på läget.

I kväll blir det till att packa. Gäller att komma i håg allt. Både regnponchos, solkräm, treo, solglajjor, hatt, keps skoskavsplåster och allsköns annat viktigt som oviktigt. Särskilt huvudbonad är viktigt då det är bästa frisyrräddaren när man kör sunkstilen och inte duschar på hela festivalen. Keps är också perfekt om det skulle regna.

I morgon hämtar mannen i mitt liv husvagnen. Vi ska handla lite frukostmat och sedan sticker vi.

ÄNTLIGEN!!!!

Nu ska jag zippa klart på mitt morgonkaffe och sedan bege mig till underbara Flow för en timmas massage. Någon form av reiki som jag aldrig testat förr. Ska bli skönt och är nog bra uppladdning för ryggen inför att sova i 5 nätter i husvagn. Det är ju inte Hästensängar i vagnen och man är visst inte 25 längre:)

Tjingeling med två bilder från den där rocken anno 2017. Det är alltid lika roligt att gå runt och bara titta på hur alla bor. Det är den ena skapelsen efter den andra. En del har verkligen lagt ner hela sin själ i just boendet. Här kanske bara halva själen då´rå men ändå. Kul är det.

IMG_20170607_194810_910.jpgIMG_20170609_192432_205.jpg

 

 

2 reaktioner på ”Snart så…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s