Jag är sååå redo!

Deppen i går när min ”flygyogalärare” berättade att klassen nästa måndag är inställd och jag råkar veta redan nu att jag är upptagen de två nästföljande måndagarna, gaah!

När gör man ens något på en måndag och vem gör det? Aldrig! Ingen! Jag vet inte ens när det senast hände så hur det kan komma sig att jag har viktigheter att göra två måndagar i rad är egentligen en gåta, hmm? Det är därför måndagar alltid är bästa dagen alla dar i veckan för träning eller möjligen för att tvätta. Om man som jag tvättar i gemensam tvättstuga vill säga. Annars kvittar det väl.

Det här innebär alltså att jag får vänta nästan 4 veckor tills jag får hänga omkring i gungan igen, buhuu! Den som ändå hade en egen gunga på hemmaplan. Tänk ändå vilken lyx med en alldeles egen gunga här i drömlyan i störtsköna Bagis. Dröm ändå men vete tusan om man vågar sig på att hänga upp en sån i det här gamla taken anno 1924. Och jag vågar knappt tänka på vad alla stackars besökare här i lyan dessutom skulle associera till. Hujedamej! Förmodligen inte till yoga tänker jag 😀

Jaja, jag antar att det är en värdslig sak och med det sagt och en bild från gårdagens gunghäng och några gamla flygbilder ( Va? Skryter jag om att jag kan hänga omkring i en gunga nu? Ja, kanske det men det må vara hänt i så fall: ) önskar jag god tisdag.

Måste förresten också tillägga att förutom flygande yoga var jag även på en timmas vinyasa flow i går. I morse gjorde jag mina sedvanliga ”nakenmoves” ni vet och drog sen ut på en rask 45-minutare i kvarteren. ( Skryter jag igen? Ja förmodligen men för att ni inte ska få dåligt samvete läs bara nedanstående och luta er nöjt tillbaka ) Nu kommer förfallet.

Nu är jag sååå redo för 4 dagars dekadens på den där rocken med absolut noll träning, massor av ”flötemat” och ett dagligt intag av procenthaltiga drycker.

IMG_20190603_210710_528.jpg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s