Same procedeur as every year!

Paniken som infann sig när vi satt här i godan ro med kalendern i högsta hugg och försökte planera in lite roliga grejor som vi har tänkt oss i sommar och inser att då ska vi åka dit eller fira den, titta på det, resa dit, göra det, fira en till och så håller det på så. Om och om igen och tjoff så har nästan hela sommaren gått.

Den paniken, gaaah!!!

Det är samma visa varje år ungefär när midsommar börjar närma sig. Jag får panik och kan nästan inte andas när jag inser att vi inte kommer hinna allt vi vill göra, träffa alla vi vill träffa eller resa till alla platser vi vill resa till. Ingenting kommer att bli så där som jag tänkte mig då i april när sommarplanerna började ta form i min fejkblonderade gamla skalle.

Var tusan är pausknappen? Varför är sommaren så kort som den gamle Ledin en gång sjung. Va, va, va?

( Hjälp, tänk om jag bloggade ungefär så här förra året i juni eller kanske förförra också. Töntigt i så fall men minnet är bra men bara lite kort i bland som jag brukar säga. Tror dock att jag låter bli att kolla. Det jag inte vet har jag inte ont om så…. )

Andas, andas, andas och varför inte med en vacker bild tagen uppe i vårt älskade lilla paradis i norr. Få saker i livet ger mig sådan ro i själen som att vara där. Vill bara åka upp på stört bara jag tänker tanken men när, pjuuh!

20190103_153349.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s