Vänner som vet.

Vem älskar inte vänner som känner en så där lite extra. Sådana som till exempel våra polare Andreas och Maria som alltid haft stenkoll och kommit med presenter som är mitt i prick. Vi snackar alltså rosa, Bk häcken, retro  olika sorters fåglar, som tex flamingos mm. Ja men ni som känner oss, ni fattar 😉

Nu hade de tröttnat  på den här kitschiga lilla prylen som de hade hemma i sitt fina hus i Gerrebacka. Titta bara på den. Till och med glittret som virvlar omkring när man skakar den är rosa. Klart som korvspad att de fattade att det var just här hos oss i drömlyan i störtsköna Bagis som den borde få flytta in istället. I kväll fick den göra det. Älskar´n redan!

Jag råkar som ni förstår ha en liten faiblesse för just flamingos. Kanske inte så konstigt om man älskar rosa och kitsch. Då är väl flamingos rätt klockrena egentligen. Vårt duschdraperi är i rosa och turkos prytt med två stora flamingos och i hallen har vi en stor rosa ”golvflamingo” ( som vi för övrigt har fått av samma vänner ) Vi har också en liten ljusslinga med rosa flamingos i sovrummet. Där vid den på vår gamla byrå huserar nu även denna lilla tingest. A perfect match.

Ja, jag vet. Jag är nog en smula barnslig men vad tusan. Har man inte lite roligare om man är det ändå. Det kan hända att den här även kommer gå hem hos yngsta barnbarnet. Hon är snart 4 år och hon älskar också rosa. Det är jag och kidsen men vad gör väl det. Underbart med barnslighet och rosa.

Fler flamingos åt folket!

wp-17132924712106672537005417582526

Här precis framför ”flamingoljusslingan” i vårt sovrum pryder den nu sin plats.

En reaktion på ”Vänner som vet.

Lämna en kommentar